Heimwee
Heimwee naar de tijd van toen
Toen naar iets dat niet kon blijven.
Heiwee is soms een naar gevoel
En met een pen niet te beschrijven.
Heimwee is verlangen naar jou .
Naar iets wat mijn te vroeg is afgenomen .
Heimee maar naar een persoon
Die alleen nog voor komt in je dromen .
Heimwee naar haar luistrend oor een blik
En die kus alleen van jou .
Heimwee naar die mooi tijd die ik mocht beleven
Met jou de gene waar ik zo van hou .
Heimwee is soms een leeg gevoel naar een persoon
Die je zo erg mis in mijn leven .
Heimwee is verlangen naar iets
Dat zelf,s god jou niet terug kan geven.
Heimwee vergrijpje wat ik bedoel.
Heimwee is vaak een leeg gevoel.
Geschreven voor mijn zus Toos.
T troost heb je mijn altijd gegeven
O ontroostbaar dat ben ik nu
O oprecht schijf ik dit gedicht.
S stil is het leven zonder jou .
Op 45 jarige leeftijd moest ik afscheid van haar nemen .
Van haar waar ik zoveel van hield .