Jou ogen schitteren in het zonlicht
Ondeugend en stralend van vreugde en vrede
En zo helder dat de weerspiegeling is te zien
Twee handen zo groot en sterk
Maar aan de andere kant zacht als fluweel
Elke aanraking, zo voorzichtig en teder
Je postuur straalt macht uit
Krachtig en vriendelijk klopt het
Je kan de wereld aan
Een gezicht zo ongeschonden
Je lieve lach niet te vergeten
Die uitlegt hoe jij je vandaag weer voelt
Maar het totaal plaatje blijft hetzelfde
Je bent geweldig, lief en heel speciaal
Is het daarom dat ik met mijn gedachten aan jou
In een groot doolhof afwaal?