Nog niet veel op,
Besluit te gaan.
Zie dan ineens jou,
Je komt voor me staan.
Ik kijk je in de ogen.
En kan het nog steeds niet geloven.
Jou handen strelen lang mijn haar.
Ik kijk je in de ogen en ken geen gevaar.
Als er dan plots op mijn schouder word geklopt,
Kijk ik om, Hoi pa...