Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
geld geeft niet om geluk
deze wereld is te zwaar
De handen door het haar
Wil ik een leven beginnen
En aan t eind van de maand nog kunnen pinnen
Alles is te duur
Mn salaris red net de huur
Aan alles hangt een prijs
'op weg naar geluk'300 piek
Geluk niet inbegrepen,dat is ziek
Deze wereld is betaald
En maar zorgen dat je t haald
De trein is goedkoper
Onder de rode lopen
Reacties op dit gedicht
stepJ vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
nana
:
Woensdag, oktober 28, 2009 00:08
geluk is niet afhankelijk van geld al denken velen van wel.. die triestheid zie ik dagelijks om mij heen
Over dit gedicht
Auteur:
stepJ
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
27 oktober 2009
Thema's:
[Hoop]
[Onzekerheid]
[Dromen]