Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Lieve opa, ik denk nog altijd aan j
Het is koud en donker om me heen
Ik kijk recht voor me uit
Richting onze herinneringen
Maar ik voel me toch alleen
Soms denk ik nog terug aan toen
Die mooie goede oude tijd
Denkend aan jou aanwezigheid en warmte
Maar dat ben ik nu kwijt
Er zit een traan in mijn oog
Ik knipper met mijn oog en het rolt over mijn wang
Dat sterft voor het zicht verder bewegen kan
Nu sta ik hier helemaal alleen
Ik denk aan die ene dag
Dat ik jou voor het laatst zag
En je voorgoed verdween
Een steen bij jou graf
Dat word je gegeven
Zo mooi
Net als jou leven.
Liefss Laura.
Reacties op dit gedicht
Lauraa14 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
-Sadgirl-
:
Donderdag, december 17, 2009 18:24
Heej mooi,,!
Doet me denken aan me eigen opa..
x Joyz
Over dit gedicht
Auteur:
Lauraa14
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
28 oktober 2009
Thema's:
[Opa's]
[Trouw]
[Dood]