Lieve Cathy
Bij jou voel ik me zeker, zo op mijn gemak
Maar je bent zover weg en daarom voel ik me vaak een wrak
Het ene moment zo gelukkig,zo vrolijk, zo blij
Steeds weer dat gevoel van houdt ze nog zoveel van mij?
Dingen als jaloezie zijn dingen die soms aan me knagen
Dat zijn de dingen die ik niet altijd kan verdragen
Je bent niet zomaar een vriendin, je bent een maat
Je bent de vrouw naar wie mijn gedachte gaat
We kunnen ook echt over alles met elkaar praten
Daarom zijn we soms bang, want het loopt in de gaten
Maar ik wil je nooit laten gaan
Want ik kan je niet alleen met je problemen laten gaan
Ik blijf je altijd helpen waar ik maar kan
Ik sta aan je zijde,jij bent mijn vrouwtje en ik ben je man
We weten dat ik van jou en jij van mij houdt
Kortom ik kan je niet missen, voor geen goud
XXXX