Waarom laat ze het toe?
Waarom doet ze er niks tegen?
Ze is alles behalve verlegen
Maar voor hem is ze bang
Waarom krijgt hij altijd gelijk?
Waarom is hij altijd de baas?
Normaal lapt zij alles aan haar laars
Maar tegen hem durft ze niks
Waarom laat ze hem over haar heen lopen?
Waarom doet ze haar mond tegen hem niet open?
Ze zou het liefst willen weglopen
Maar met haar karakter kan ze daar alleen op hopen
precies mijn ma!
Wat kun je ertegen doen?
ik denk helemaal niets...
Je kunt je je er alleen aan ergeren, maar daar schiet je zelf ook niets mee op, integendeel zelfs!
Sterkte!
(K)uzzzzzz