Ik weet niet of jij mij leest.
Of jij nog eens aan mijn denkt.
Vergeten doe ik je niet.
En heb momenten dat ik je mis.
Maar onze wegen zijn niet meer samen.
Ieder volgt zijn eigen pad.
Maar het is slechts de herinnering.
Die mij sterk maakt
Als ik het nog eens herbeleef.