Ik ga je geven wat je wil
Voor mij is het wel een bittere pil
Het voelt zelfs koud en kil
Ik ga je moeten laten gaan
Je ziet me toch amper staan
Besef dat ik echt men best heb gedaan
Maar nooit was het goed
En ergens eindigt mijn moed
Ik kan niet ontkennen dat het me pijn doet
Afscheid nemen van zo een schattige snoet
Doch keer op keer dat je me een opmerking gaf
Vond ik dat redelijk maf
Ik zou van je gehouden hebben tot in men graf
Ik deed toch niets verkeerd?
Blijf achter gebouwereerd
Zoveel dingen geprobeerd
De zaken zijn nu eenmaal anders gelopen
Je hebt men hart in 2 gebroken
Door mensen die hebben liggen stoken
Je gelooft hun en niet mij
Daardoor koos je de verkeerde partij
Het was verraad dat zeg ik u
En dat klinkt misschien cru
Maar zo is het wel
Blijkbaar rinkelt er nog geen bel
Die andere jongens willen je enkel gebruiken als een del
Ik had respect voor jou,
Vond je echt een prachtige vrouw
Toch moet ik jou achterlaten in dat wereldje vol complotten
Met gestoorde zotten.
Blijkbaar heb je voor zulke mensen wel tijd
Soit ik ben weg, je bent me…
Kwijt….