Mijn vriendin Agnes,
Ik heb vanmiddag 3 chocolade letters gekocht,
2 pure en 1 A-melkchocolade letters van Droste, heb ik uitgezocht.
De A-melkchocolade letter heeft de winkeljuffrouw netjes ingepakt,
dit deed zij met veel tact.
Door te zeggen van met een gewoon papiertje, niet die van Sinterklaas,
ik dacht een wit egaal papiertje, helaas.
Maar toen zag ik wat voor een papier,
kreeg ik weer enorm veel plezier.
Ik heb ook tegen haar gezegd,
van dat is een heel mooi papiertje, heb ik uitgelegd.
Ik wilde die A-chocolade letter even,
aan Agnes, mijn vriendin geven.
Ik ga er morgenochtend naartoe op de koffie,
dan neem ik het cadootje mee en zie,
ik hoop dat zij hem lekker vindt,
al krijgt zij hem niet van de Sint.
Maar ik geloof dat dat geen punt is voor haar,
want wij mogen elkaar.
Agnes ken ik allang en heel goed,
zij zal de letter lekker vinden dat is wat ik vermoed.
Caroline