Wereld,
Elke nacht rolt er weer een traan,
Ze rollen over mijn gezicht,
Ik weet het, mijn leven is vergaan,
Voel de energie wegen nemen ik doe mijn ogen dicht,
Verpest door mijn verleden,
Gevallen in het diepste gat in die er bestaat,
Zonder geluk , geen toekomst en geen heden,
Geen liefde alleen het kwaad,
Stilte om me heen ik hoor mezelf huilen,
In elkaar gedoken op mijn bed helemaal alleen,
Wil ik mij verdriet verschuilen,
Want deze wereld is te gemeen.