ik zie je liggen
je slaapt
in mijn bed zie ik je liggen
je zegt niets je bent zo stil
ik zie je slapen in mijn bed
je ligt zo mooi
je ziet er zo lief uit
ik geef je een kus op je hoofd
nog steeds ben je niet spraakzaam
je ligt daar maar te liggen
te dromen over wat en wie dan ook
het enigste geluid dat ik op dit moment hoor is
mijn pen die het papier raakt
en jij die zachtjes adem haalt
soms dan denk ik waar heb ik dit toch aan verdient
ik bedoel je bent zo lief voor me en je bent zo knap
mijn hart blijft elke keer maar sneller bonzen
bij het denken aan dat ene en aan jou die van me houd
het liefst zou ik je een knuffel willen geven
gewoon omdat je er zo lief uitziet
als ik dingen over jou zou moeten schrijven
dan kan ik zoveel dingen noemen die me doen glunderen
er zijn zoveel mooie dingen en leuke dingen over jou te vertellen
maar als ik die nu op papier zou zetten
dan ben ik bang dat er waarschijnlijk moeilijk een einde aan zal komen
schatje ik hou van je
laat me niet gaan
ik hou van je
moge mijn liefde altijd voor jou bestaan
en moge dat ook wederzijds ontstaan
love,Angel