ik weet dat liefde net een cadeau is,
Door dat ben ik veel meer van het leven gaan houden.
Door jou vriendschap voor mij voel ik me anders,
Als of ik niks meer wil zeggen,
Terwijl ik vaak veel te zeggen heb.
Ik voel me alleen,
En durf niks te vragen.
Het lijkt als of mijn emoties me willen uitdagen.
De woorden dat je tegen me zegt raken mij.
Jou vriendschap en liefde wil ik altijd,
Want alleen jou woorden brengen me in verlegenheid.