ik zit gevangen
gevangen in mijn eigen web
een web van gedachten
die ik door jou gekregen heb
hierdoor haat ik niet alleen jou
maar vooral mezelf
omdat ik je vertrouwde
en mijn leven daarop bouwde
ik haat je woorden
ik haat je stem
dat ik daar toch in gestonken ben
jij hebt gezorgd dat mijn leven gaat zoals het gaat
maar jij zult niet meer bepalen hoe mijn toekomst mij vergaat
ik zal blijven vechten tot ik van jou gewonnen heb
en niet langer vast zit in mijn eigen web