Mijn leven,
Tot aan mijn 43 jaar had ik alleen nog maar verdriet,
vrienden en kennissen die had ik niet,
en mijn familie geeft niets om mij,
alleen mijn zoon die kwam er stukken later weer bij.
Maar zo'n 13 jaar geleden, werd ik geholpen door mijn SPDer Peter van oort,
hij is aardig en heeft altijd een goed woord.
Het allereerst heeft hij mij het lachen weer geleerd,
want mijn hart was flink bezeerd.
Zo is het uiteindelijk begonnen,
en heb zo het lachen weer helemaal overwonnen.
Maar goed om kort te gaan,
heb ik dankzij mijn SPDer weer een heel fijn bestaan.
Ik kan rustig zeggen,
dat ik weer van mijzelf ben gaan leren houden, dus ook weer geniet om uit te leggen.
Dus jullie begrijpen mijn wereld is helemaal omgedraaid,
ik heb bij mijzelf weer trots, zelfvertrouwen, positief en een heel lief leven gezaaid,
met behulp van die Peter natuurlijk,
ik ben wel zo'n gelukkig wezen geworden, ik ben de koning te rijk.
Dus ik heb nu weer een heel goede persoonlijkheid,
kortom met niemand wil ik ruilen, omdat ik zeker weer gelukkig ben dat is een feit.
Groeten Caroline.