Vriendinnen
Hoe lang kennen
we elkaar al??
Soms delen we tranen
en soms is het bal!
Een enkele blik,
een lief gebaar
dat is voor ons normaal
en echt niet raar.
Samen staan we sterk,
we zijn er gewoon altijd
kunnen geheimen delen
en elkaars pijntjes helen.
Jouw verhaal wel 1000 keer
kunnen vertellen
en steeds weer dat begrip
ja elke keer weer.
Ik ben zo blij en dankbaar
met mijn leven,
want door zulke vriendinnen
zal ik overleven!