Een jong puppie,
De Rescue Phoenix, was pas geleden opgeroepen,
dat zijn mensen, die helpen dieren in nood en soms in groepen.
Dat was in dit geval ook zo,
het helpen doen zij uitsluitend voor de gezondheid van de dieren, so wie so.
Er was een puppie in het riool gevallen,
buiten in een dunne buis, dus kwam de Rescue Phoenix met zijn allen.
Eerst hebben zij goed gekeken,
waar dat puppie vastzat was gebleken.
Ondertussen zat de moederhond, te janken,
om zijn puppie, als ze kon zou ze hen bedanken.
Maar tegelijk antwoordde het puppie zijn moeder met op zijn manier het geblaf,
want voor dit puppie is dit een hele straf.
De Rescue Phoenix, is de buis aan het doorzagen gegaan,
ze hadden al gezien dat dat puppie zat helemaal onderaan.
Het was een heel gedoe,
voor de Rescue.
Eindelijk was de buis doorgezaagd,
nu dat puppie nog, hebben zij zich afgevraagd.
Maar algauw hadden zij het puppie te pakken uit de rioolbuis,
het puppie was enorm vies, maar ging gelijk naar zijn moeder toe, zij was weer helemaal thuis.
Caroline.