Je wilt het opgeven,
alles begeven.
Bang om jezelf te herkennen
bang om alles te bekennen.
Je wilt even weg van het leven,
denken van, ik zal het opgeven..
tranen in je ogen
denken het is voorbij
de wereld is beter af
zonder mij
je laatste woorden uitblazen
het leven uit je laten waaien
dat wil je en benje van plan
alles is verafschrikkend
van alles bang
Maar op een dag zul je beseffen
dat niet alles je zult beletten
dat je moet doorgaan
rennen voor je leven zoals een loopbaan
t'komt goed
alleen zal dat moment nog even duren
je zult nadenken wel uren
beseffen, het is tijd die je verdoet.