Ik rij de straat in
en zie jou auto staan
even voel ik een kriebel door me heen gaan
Ik vraag mezelf
niet bij je naar binnen te kijken
en jou voordeur te ontwijken
Maar terwijl ik langsloop
volgen mijn ogen hun weg
en maakt het niet meer uit wat ik zeg
In de hoop dat je kijkt
even zwaait en naar me lacht
gebeurd juist dat wat ik al had verwacht
Je zit op de bank
met je vriendin alleen
jullie armen om elkaar heen
Ik kijk weg van jullie liefde
in de hoop dat je mij niet hebt gezien
want je hoeft mijn tranen niet te zien