Andre Rieu,
Op het moment heb ik Andre Rieu opstaan,
en vindt het fijn wanneer zij klassieke muziek spelen gaan.
In het orkest zitten vele bekende mensen,
ook van andere D.V.D.'s van Andre Rieu, mag ik wensen.
Er zitten talloze vrouwen en mannen in het orkest,
en spelen mooie muziek voor de rest.
Alle vrouwen zijn in mooie baljurken gekleed,
en daar is veel tijd aan besteed.
De mannen hebben allemaal een mooi jacket aan,
na ieder lied laat Andre de mensen van het orkest ook staan,
zodat ook zij het applaus in ontvangst nemen kunnen,
wat dat aangaat kan Andre Rieu een orkest heel goed runnen.
Andre is onafscheidelijk van zijn viool,
want dat is immers zijn idool.
Zij maken de mooiste muziek,
voor het publiek.
Ook ben ik heel blij,
met alle D.V.D.'s van Andre Rieu, van mij.
Ik speel ze regelmatig af,
de D.V.D.'s van Andre, is voor mij geen straf.
Caroline.