ik wil je gelukkig maken.
je verlossen van je verdriet.
soms wil ik je vrolijk maken maar dan lukt hetniet
ik wil je geluk zijn.
ik wil mn leven met je delen.
ik wil altijd bij je blijven.
nooit zal je me vervelen.
maar ik wil je ook gelukkig maken
je verdriet wegnemen voor altijd.
ik wil goedmaken wat ik niet heb aangericht.
ik wil het al is het niet mijn plicht.
ik wil je helpen.
daarom ben ik er voor jou altijd.
en ook al is dit niet mijn schuld tamara
ik hoop dat je weet dat het mij WEL spijt.