Mijn ogen vullen zich met tranen
terwijl ik langs de zee loop
En denk aan het leven dat ik leid
en waar ik allemaal nog op hoop
Denkend aan wat ik heb bereikt
en aan de dromen die ik al zovaak heb gedroomd
Teleurgesteld in mezelf kijk ik naar het water
dat steeds verder van me weg stroomt
Alles lijkt te verdwijnen
stukje bij stukje van me weg te gaan
Proberend om mezelf terug vinden
maar kan niet meer op beide benen staan
Laat me vallen in het zand
kijk uit over de zee
Laat mijn tranen stromen
mocht ik maar met de stroming mee