mn ogen open, ik zie je niet.
wil niks ontlopen zoals je ziet.
kijk mn ogen uit,maar het blijft zo donker.
kijk naar je, het zicht is weg.
ik zie niks meer, nooit meer.
maar blind nee dat ben ik niet.
niet alles wat je ogen bekijken is ook wat je ziet.
zien dat kan ook anders, met je hoofd en hart erbij.
nu zal ik wel moeten, zien met mn ogen is voorbij.