Alweer die berichten
dat je vrijgezel ben
hoe kan dat als je emt mij in bed lig
elke keer maar wil je neit kwijt
maar ondertussen zoek je een ander
wat niet ik hier mee
ik trek me leven al niet
en dan zorg jij voor nog meer problemen
waarom?
wat ging der mis
gelukkig nog even
en ik ben vrij niet meer gevangen
dat is wat je doet me gevangen houden
maar nog even en ik ben vrij
verlost van jouwe
want hier wordt ik gek van
verneuk dan mar iemand anders
maar niet mij
ik gaf je ooit me hart
maar nu neem ik die terug