Je weet dat je overleven kan
De waarheid is tevoorschijn gekomen
je weet dat je overleven kan
maar het hart nog te zwak
ik heb alles gegeven, wat ik kon.
Soms klinkt de stilte zo hard
er zijn wonderen, die ik moet zien
je hoeft niet bang te zijn, voor wat je bent
de kracht, om te overleven.
Een lange weg te gaan
de paden die je volgt, zijn eenzaam
dromen zijn te moeilijk te volgen
de held ben jij, daaraan kan niemand tippen.