Jij en zij*
Zoveel herinneringen, zoveel gedachtes
waaromkan ik jeniet gewoon vergeten
of in ieder geval wat je nu doet
je hebt alweer gezoend met een ander
weet al bijna zeker dat je met haar verder wilt
en waar laat dat mij in dit alles?
Hoeveel gaf je nog werkelijk om mij
duidelijk niet zoveel als dat je zei
anders had je dit niet al gedaan
toen ik haar zag lopen, kwam er
weer zoveel naar boven, en voor ook
de vraag hoelang speelt dit dan al?
ik kwam erachter dat ik je echt voorlopig
niet wil zien, omdat ik het niet aankom
want dit alles doet mij zoveel pijn
je brak alsnog mijn hart door te liegen
je vertelde niet dat er al meer was
dat je al meer voor haar voelde
Waarom en hoelang? dwalen doormijn hoofd
ik kan, en misschien il het zelfs, niet begrijpen
vanwege al het verdriet en de herinneringen
want de vraag zal blijven in mijn hoofd van
hoelang is dit al gaande en waarom
weet je al zo snel dat je verder wilt
met haar...