Mijn avond in Ahoy,
Ik ga dinsdagavond naar Ahoy in Rotterdam,
ja ik, Caroline Sinkeldam.
Het wordt een groot feest,
zeker op zijn meest.
Want dan treden Cliff Richard en de Shadow's op,
ik heb zeker lang gewacht d'rop.
Maar bijna is het dan zover,
die avond wordt beslist niet pover.
Ik heb er zoveel zin in,
dat gevoel is een heel gewin.
Om 20.00 uur begint de avond,
Cliff Richard en de Shadow's treden dan op terstond.
Het wordt een avond vol muziek,
voor het hele publiek.
Ahoy is die dinsdagavond helemaal uitverkocht,
terwijl ik op de derde rij, voor hetzelfde geld, ga zitten en die is gekocht.
Op de derde rij zitten, is mij al een tijd geleden beloofd,
en zoiets zet ik beslist niet uit mijn hoofd.
Wanneer Cliff Richard en de Shadow's dinsdagavond optreden,
zal ik wel zo'n fijne muzikale avond hebben en zij zijn de reden.
Caroline.