op dit moment zo verliefd,
en daardoor ook zo kwetsbaar,
't liefst doe ik haar geen verdriet,
maar ben nu zo breekbaar,
dan gedraag ik me als een echte vrouw,
en dan als een gigantische kleuter,
ik meen t als ik zeg dat ik van je hou,
ookal gedraag ik me soms als een peuter,
zonder het door te hebben verander jij mijn leven,
ik wil bij je zijn iedere seconde van de dag,
alles wat ik heb wil ik je geven,
want jij toverd op mijn gezicht altijd weer een lach,
't voelt als een wereld wonder,
wat jij allemaal wel niet met me doet,
ookal ben je nog zo ver ik kan niet zonder,
want door jou voel ik me altijd weer goed,
zo bang dat je schrikt van mijn verleden,
ik heb littekens op mijn polsen,
wat we vroeger allemaal niet deden...
als je me nu nog kan volgen,
ik heb veel meegemaakt,
niet altijd was ik even veilig,
t zijn dingen die iedereen raakt,
maar remember ik ben ook niet heilig,
ik heb van mijn fouten geleerd,
zal dingen nu heel anders hebben gedaan,
als ik kon was ik terug in de tijd gekeerd,
wil met jou door t leven gaan...