PLotseling had ik een ander gevoel,
zo kriebels in men buik je snapt wat ik bedoel.
het wordt warm in mijn hart,
het geeft een raar gevoel heel appart
het goevoel gaat niet weg het blijft maar bij mij
maar toch dat gevoel maakt me blij
elke keer als ik hem zie komt het gevoel weer
en gata mijn hartje heen en weer