je gaat er terug voor !
nadat je je gedachten even verloor
alles komt goed
k'gedraag me niet meer als een domoor
die tijden zijn voorbij .
glimlach op je gezicht
je ziet het weer helemaal zitten
je kijkt zo eventjes naar het maanlicht
denkt na, eens een dag zonder vitten
je doet je best werkt zo hard
probeert alles weer opnieuw
vanaf de start
toch is het niet naar hun gedacht
ze mogen het vergeten voor mijn part...
we beginnen weer helemaal opnieuw
bedenkt zich, eigenlijk is het
allemaal de moeite niet waard
geen zin meer om als maar
in een dip te zitten
en dan weer
en weer..
het is een vicieuze cirkel,
waar je blijft vastzitten.