Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Cadaver
Mijn cadaver
niets omvattend
dan het zinloos
bestaan.
Terwijl maden
ook dat laatste
aanvreten vanwege
hun wil tot leven,
kwijn ik weg.
Leef ik misschien
al te lang niet meer,
om de noodzaak
van hun optreden
in te zien?
Misschien leef ik
voort in hun gedachten
hen van binnen
vastgrijpend, aantastend
kapot- en eigenmakend
totdat zij niet anders zijn
dan mijn cadaver.
Reacties op dit gedicht
RaaS vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
MayadeBij
:
Donderdag, april 18, 2002 21:27
Scare THEM shitless, right? Gruwelijk mooie benadering voor iets wat mij persoonlijk nogal angst aan kan jagen!
Over dit gedicht
Auteur:
RaaS
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
18 april 2002
Thema's:
[IK]
[Ironie]
[Bedrog]