Proper als warme biscuit
voeren we door de boulangerie.
Maar daar stond Mortem Post,
alias: "Guido van de warme worst".
'Nooit en te nimmer bin ich Hanz Zimmer!'
, dat was zijn motto.
We moesten 'm breder pakken die zieke geest,
want zo'n mooie eland ben ik nog nooit geweest.
Breder pakken, die zieke geest!
Beknetter mij