liefde word overspoeld met geweten
spelen op je gevoel
zeggen maar niet antwoorden
geven maar niets krijgen
er is zoveel in de afspraak liefde besproken dat je zoveel mag geven maar niet mag nemen
Er zit zoveel vastgeroeste pijn
dat ik niet mag praten maar luisteren
en als we in bed liggen mag ik het fluisteren
maar ik heb geen boodschap aan ons verband
ik wil het schreeuwen en zet het liever in de krant
al brengt mij de liefde in een aparte situatie helaas wil ik je niet kwijt
ik zal je geven wat je kunt gebruiken en laat andere mensen die denken dat het
mooi is aan onze relatie ruiken.