Niets is wat het lijkt
Telkens opnieuw
wordt verandering
zichtbaar gemaakt.
Liefde is Zichtbaar
gemaakte energie
Met hart en ziel
vormen wij om
wat ons niet bevalt,
De bal rolt steeds verder
van jou naar mij.
Elkaar helpend
voeden wij elkaar
en wordt opnieuw
iets zichtbaar
gemaakt.
De verbinding vinden
In elkaar,
wordt weten wie je
werkelijk bent.
Goddelijke Inspiratiebron
Deel van Mijn deel
Alles valt op zijn plek
De een is de ander
de ander die ene
Meer is er niet!
Genoeg om je een leven
lang gaande te houden.
lieve groet tineke ebing