Een verlaat verjaarspartij,
Ik ben wezen eten bij mijn vriendin,
we hadden beide reuze zin.
Wij hebben zuurkool gegeten,
met worst om niet te vergeten.
's Avonds hebben wij het heel gezellig gehad,
een verlaat verjaarspartij omdat,
op de eigenlijke verjaardag had de jarige wel zo'n slaap,
dat ikzelf, bij haar, al mijn moed opraap.
Ik heb zelf voor nog een mok thee,
gezorgd, al met al vondt de jarige het van haar, geen goed idee.
Na de thee wilde ik gaan,
en heb haar wakker gemaakt om wel te verstaan.
De jarige vont het van zichzelf geen goed gedrag,
dat zij haast al die tijd, op de bank, in slaap lag.
Dus zij zei tegen mij,
wij doen het over de verjaarspartij.
Zij heeft een kater en een klein poesje,
die nog erg speels was, maar viel later toch in een roesje.
Kortom wij beiden hebben ons heel goed vermaakt,
en de zuurkool met worst heeft ons heel goed gesmaakt.
Caroline.