Hel
______________
Ik zit op m'n bed
Kijk door het raam
Weer een nieuwe dag
Weer een hel te doorgaan
Het zonlicht schijnt
op m'n gezicht
Ik voel het niet eens meer
Ik denk aan de pijn
die ik vandaag zal moeten
doorstaan
Ik ben het zo vreselijk beu
Ik kan dit alles
niet meer aan
Ze zullen weer roepen
tot diep in de nacht
En ik durf niet huilen
Hoe erg ik er ook naar smacht
Ik wil niet naar beneden gaan
Naar de spanning, naar de pijn
Ik wil niet meer, het is gedaan
Maar wanneer komt mijn trein?
Ik wacht ik wacht
maar blijf maar leven
Wanneer komt mijn einde,
wanneer komt mijn trein?
Die een einde maakt aan mijn bestaan
Aan mijn miezerige leven
Niemand die het ziet
Wat ik voel en denk, dat deert hen niet
Ik kijk weer even door het raam
Weer een nieuwe dag
Weer een nieuwe hel om te doorstaan
...