AFSCHEID ?
Wat zijn mijn woorden nu nog waard,
nu je met mij hebt gebroken,
ze worden in mijn hart bewaard, zullen
ze ooit nog worden uitgesproken.
Mijn tranen zul je niet meer zien,
ze zullen langzaam drogen; sporen
nalatend, die ik niet verdien, heb je
dat wel overwogen ?
Je gulle lach, het vibrato van ons leven,
mij zal ze niet vergund meer zijn, je zult ze
aan een ander geven en mij, mij rest de pijn.
Maar kom je weer, bedenk ik zal er wezen.
Telkens en telkens, keer op keer,
mij hoef je niet te vrezen.