Dag lieve opa, Dag lieve oma
Oma ik heb u niet en opa maar heel even gekent.
Toch weet ik dat u altijd bij me bent.
Julie zitten samen met hoog in de hemel.
Ik weet dat :
Als ik hulp nodig hebt,
Helpen julie van boven
Als ik verdriet hebt troosten julie mij
Kortom als er iets is maken julie me altijd weer blij.
Soms vraag ik me af waarom moesten julie zo vroeg al gaan?
Waarom was het met de tijd al gedaan?
Ik had julie nog zoveel willen vragen maar helaas kan dat niet.
Eigenlijk is dat best wel irritand dat het niet kan want daardoor krijg ik juist nog meer vragen die onbeantwoord blijven en dat is iets waar je niet echt van geniet
Maarja zo is de realyteid.
Jammer genoeg tot ieders spijt.
Zijn we julie zienbaar kwijt.
Ik weet dat julie over:
Mij Mama
Dennis Louis
Timur Marga
Sven Bert
ZoƩ Bas
Rick Patricia
Daan Mildret
En over heel veel meer mensen waken
Thanx xxx