Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
overleven overgeven , waar ben ik g
Mijn hoofd op hol geslagen.
Pijn en bloed overal.
de rugzak niet meer te dragen.
het spiegelbeeld elke dag.
altijd maar de gedachte,
dat ik er niet zijn mag.
mensen die me verlaten.
ik was machteloos niet kwaad.
maar wie had het in de gaten.
stemmen die over mij bepalen.
het ergste wat ik kan doen...
is ook hierin falen,
ik strek mijn armen naar je uit.
neem me mee van alle pijn.
nadat ik hier alles afsluit.
een zee zwart en diep
lig ik daar op de bodem.
waar waren ze, toen ik riep?
die mensen die zeiden om me te geven.
die niet eerlijk durfde te zijn.
omdat ik het niet zou overleven...
dat heeft me diep geraakt.
toen pas besefde ik.
ik heb alles kapot gemaakt
Reacties op dit gedicht
Am92 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Am92
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
07 november 2009
Thema's:
[Ziekte]