In mijn gedachten
zie ik de goudgele zonsondergang
de wind door de eikenbladeren gaan
hoor ik de zee ruisen
ruik ik de frisse berglucht
zie ik de vogels vliegen
in de zomerblauwe lucht
hoor ik het zoemen van de bijtjes
ruik ik de rode geurende rozen.....