Sommige mensen....
Sommige mensen weten niet hoe ik me voel van binnen
Jarenlang verdriet gekent en bang te zijn dat niemand me weer wou beminnen
Sommige mensen denken nog steeds dat schelden geen pijn bij je kan doen
Reken maar dat het wel zo is want je voelt je even weer minder net als toen..
Sommige mensen die jou zou je uit leven willen bannen voor altijd..
Want alleen dan voel je de echte vrijheid..
Sommige mensen die noemen je draak en van alles nog wat meer
Die mensen willen dan opeens vrienden zijn, dat doet zo zeer
Sommige mensen weten niet anders dan hoe je werkelijk bent..
Omdat zij nog nooit zo'n persoon als mij hebben gekent..
Sommige mensen die zo zijn zou ik liever 'n kopje kleiner willen maken..
Om te laten voelen hoe ik me voel, hun hart ook 'n keer vollop te raken
Sommige mensen die houden je tegen en slaan hun arm om je schouder heen..
Bij dat soort mensen weet je het; zij laten je nooit alleen
Dat soort mensen noem ik dus vrienden waar ik me hele leven op kan bouwen..
Vrienden waar ik mee kan lachen en op 'n andere manier van kan houden!
Vrienden die ook bij mij terecht kunnen met hun probleem of wat er dan ook mag zijn.
Vrienden die ook van mij weten dat ik er voor hun ben in tijden van vreugde maar ook de pijn.
Vrienden waar je hele leven lang op aan kunt, waar je trots op kan zijn!