Willeke mijn vriendin,
Willeke en ik zijn zaterdagmiddag naar V&D geweest,
het was voor ons een groot feest.
Wij hebben eerst ons eten en drinken opgemaakt,
en het heeft ons beide goed gesmaakt.
Daarna gingen wij naar Albert Heijn,
daar hebben wij boodschappen gedaan, heel fijn.
Maar daarvoor hebben wij eerst koffie zitten drinken en thee,
dat was van mij dat idee.
Na de boodschappen gepakt, zijn wij naar de kassa gegaan,
Willeke heeft betaald, een blik champignonsoep, zij zei daar hebben wij iets aan.
Want zij Willeke tegen mij,
kom soep eten, bij mij, op de Weverij.
Wij zijn eerst naar mijn flat gegaan,
en hebben warme chocolademelk gedronken, daarvandaan.
Van daaruit gingen wij naar Willeke's huis,
op de Stoomwever, daar is haar thuis.
Wij hebben van de soep en een broodje gesmuld,
daarna waren onze magen gevuld.
Ik ben 's avonds nog een poos gebleven,
en voor 21.15 uur bestel ik de Regiotaxi, want dan ga ik naar huis dat is mijn streven.
Caroline.