Weet niet hoe het komt
maar k' heb al altijd met Jou ingezeten
misschien omdat Je altijd vriendelijk bent
goed kan luisteren
me kan opbeuren
of...
nee, 'k weet het niet
gewoon
'k geef om Je
altijd zo geweest
zonder reden
en nu bouw Je die muur om Je heen
woor ik het zag
voor ik er iets van merkte
stond hij er al
Je wil er terug doorheen
maar het lukt Je niet
Je kan het echt niet
laat mij
tot binnen Jouw muur treden
laat mij
Je helpen
laat me binnen
dan kunnen we er samen weer uit
want dat wil ik
samen
met Jou bereiken
ik vertrouw Jou
vertrouw Jij mij nu
en laat me Je helpen