Voor mijn lieverd, me vent!
De lucht is nu zo donker en grauw..
Zo zag ik me leven allemaal ver voor jou..
Toen jij in mijn leven kwam kijken
Leek al dat donkere wat ik zag langzaam te verdwijnen
Jij die me leuk vond en zei me beter te wilden leren kennen
Overdonderd door je gevoel ook al was het even wennen
Inmiddels zijn we 3 maanden bij elkaar
En het voelt zo ontzettend goed geloof me maar..
Lieve schat, elke keer als ik je weer in me armen mag sluiten en ik weer bij je ben..
Ben ik blij van vreugde dat ik toen je zoen beantwoord heb en dat ik je ken!
Schatje, we willen samen oud en gelukkig worden met elkaar!
Samen gaan we ervoor want deze droom word werkelijk heid, echt waar!
Allebei dezelfde droom om iemand te hebben waar we oud mee willen worden
En niet vaker naar beneden donderen..
Nu staan we samen sterk boven aan!
Niemand maar dan ook helemaal niemand komt tussen ons in te staan!
Jij bent m'n kanjer ! en ik hou ontzettend veel van jouw!
Dit is 'n gedicht geschreven door je lieve vrouw