Ik ken een meisje,
Bruin haar,
Kleur ogen weet ik niet.
Leerde dr 4 jaar geleden kennuh,
We waren goede vrienden
Dacht ik …
Ik verloor d'r,
Ze negeerde me
Mn hart deed pijn
Ik vertrouwde niemand meer
Haate iedereen,
God kon oprotten iedereen.
Toen werd haar hart gebroken,
Zelfde manier als mij,
Dacht haha jij ook nu
Toen kijk ik omhoog,
Zag God huilen,
Huilde mee.
Ging naar dr toe sloeg een arm om dr heen.
Ik hou van je.