Mocht ik morgen wakker worden..
ben je dan nog hier?
Mocht ik morgen eeuwig weg gaan,
eeuwig ver van hier.
Laat je me dan vrij,
Of laat je me niet gaan?
Want met jou zo hier bij mij..
Kan ik de wereld aan.
Als jij me ooit verlaat
mag ik dan met je mee?
Als jij niet meer hier komt..
neem je me dan altijd mee?
Mocht ik morgen wakker worden,
ben jij dan nog bij mij?
Nee,`t was dan maar slechts een droom..
En ik draai me op mijn andere zij.
Steeds weer is het een droom,
waar zit jij toch verscholen?
Als ik de man van mijn dromen zie,
zal mijn leven compleet zijn..
Maar zover is het nog niet!
BWL68