Alle dagen leken zo enorm lang
Alles was zo donker ….
IK was donker …
Mijn hart leek wel een steen,
Mijn verstand zo iemens ver.
Ik kon mezelf niet delen,
Ik kon geen liefde geven
Wat ben ik dan als ik niet kan liefhebbe?
Kvond geen antwoorde op de vrage
Hoe en waarom.
Maar alles veranderde.
De dage vlogen voorbij;
Sneller en sneller
En alles ging nog extra snel als ik bij je was
Maanden kon ik hier mee doorgaan.
Jaren wou ik bij je blijven.
Tot de dag dat alles weer veranderde.
Wat deed ik toch verkeerd?