Cliff Richard and the Shadow's,
Het begon dat de chauffeur, van de Valistaxi, bijna zonder mij wegreed,
maar hij heeft dankzij zijn collega, de mobiele telefoon, tijd aan mij besteed.
Hij heeft tijdens het rijden, de begin tijd van Cliff vernomen,
en hij twijfelde er echt aan of ik wel optijd zou komen,
Hij heeft mij om 17.00 uur opgehaald om 20.00 uur begon het concert,
maar omdat het zo druk was op de weg, was hij heel alert.
Ik was toch nog om 19.00 uur in Ahoy in Rotterdam,
en heb toen binnen thee, sju d'orange en een mars gekocht en ben naar de toilet geweest toen ik daar aankwam.
De spanning voelde ik duidelijk opkomen,
want ik kwam voor Cliff Richard en de Shadow's, de artiesten van mijn dromen.
Toen ik op de derde rij, stoel nummer 46 zat,
kwamen algauw Cliff en de Shadow's op het podium, zodat,
een geweldige fijne indruk over mij heenkwam,
terwijl het geluid van de muziek de overheid nam.
Cliff en de Shadow's hebben fantastische muziek neergezet,
ik was wel zo gelukkig en had de grootste pret.
Ik had vaak het idee dat Cliff mij in de ogen keek,
omdat hij zo dichtbij was, dat bleek.
Ik heb een geweldige tijd gehad en ik wilde het voor geen goud meer missen,
daarin zal ik mij nooit in vergissen.
Toen nog met de Valistaxi naar huis,
na zo'n geweldige ervaring, was ik iets over half een weer thuis.
Caroline.