Ik denk dat ik beter weg kan gaan,
want ik doe niets anders meer dan piekere.
Piekere over jou en mij
over ons ...
wat liep er toch verkeerd?
Wat scheeld er aan mij?
Tranen heb ik genoeg gekent
een traan, een traan om jou.
Een traan voor iemand
van wie ik zoveel hield.
waarom moet het zo zijn?
waarom deed jou liefde zo’n pijn?
ik kijk diep in je ogen,
die ooit tegen me logen.
Hoe kan ik jou ooit nog vertrouwe
Hoe kan ik je ooit nog gelove?
Als ik niet eens meer weet op wat ik nog moet voort bouwen….
Ooit wist ik dat mijn liefde voor jou steeds ging groeien
Dat het gene wat wij hadden alleen
nog maar sterker ging worde
Maar plots lijkt alles weg
Alles wat we ooit hadden!
Kmis je handen rond mijn middel
Kmis je lippen op de mijne
Kmis je zachte woorde in mijn ore
Kmis je HELEMAAL!!!!
Ik hoop da je ooit zal inzien hoeveel ik wel om je gaf en geef!Steeds zal je bij me zijn (in mijn hartje)elke dag voel ik je nog!Maar kmis je zo enorm!Bieke waarom moest het zo zijn?KHou nog steeds van je!Kzal er altijd voor je zijn, kzal je altijd helpe zoveel ik kan!Met heel mijn hart en zieltje!!!Kgeef om je! dikke dikke knuffels U bieke
(khoop da ik da trug worde!)Khoop het zo !!Word weer teder word weer zacht!Kmis je echt