Als ik naar achter keek,
zag ik pijn haat verdriet.
Als ik naar voren keek,
zag ik pijn haat verdriet.
Als ik nu naar achter kijk,
zie ik pijn haat verdriet.
Als ik nu naar voren kijk.
zie ik dat de pijn en haat weg is.
Maar verdriet gaan nooit weg,
Dat stukje wat mensen mij hebben aangedaan.
Blijft altijd bij me.
Verdriet,
Gaat nooit weg.
Vervaagt wel.